logoOfflineTermeni si conditii

UTILIZAREA SITE-ULUI

Accesarea site-ului www.maju.ro si cumpararea produselor prezentate aici implica acceptarea termenilor si conditiilor. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului se recomanda citirea acestui material.

COPYRIGHT

www.maju.ro este un magazin online, proprietatea SC ACUSTO SRL care il administreaza dupa legislatia valabila pe teritoriul Romaniei.
Intregul continut al site-ului www.maju.ro incluzand elemente de design,  produse,imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date , este proprietatea SC ACUSTO SRL  si a furnizorilor sai si este protejat conform legii dreptului de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor nostri le apartin acestora si sunt reproduse cu ajutorul lor.
Folosirea fara acordul scris al proprietarului a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Orice tentativa  de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre firma noastra si clienti ,se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor de pe teritoriul Romaniei .

CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE

MAJU.RO respecta confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale acestora catre terti.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Maju.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati aceste date, insa refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea efectuarii comenzii.
 
INFORMATIILE ERONATE

Maju.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru textele de descriere a produselor, acestea fiind reproduse din materialele oferite de furnizori.

DISPONIBILITATEA SI PRETUL PRODUSELOR

Ofertele si produsele prezentate pe site-ul Maju.ro sunt disponibile in limita stocului disponibil.
Preturile produselor prezentate pot fi modificate fara o comunicare prealabila, dar nu după ce o comanda a fost plasata.

FABRICAREA PRODUSELOR

Produsele sunt fabricate in mai multe tari din intreaga lume. Va rugam sa verificati ambalajul produsului care va intereseaza pentru a afla tara in care a fost fabricat.

LISTA DE INGREDIENTE

Ingredientele sunt trecute pe ambalajul fiecarui produs, conform legii. Puteti afla de asemenea lista ingredientelor pe pagina de internet a produsului respectiv.

TERMENUL DE EXPIRARE

Produsele Maju nu au data de expirare. Daca este cazul, ele au o perioada de dupa deschiderea produsului, indicat printr-un simbol mic pe produs cu un numar de interior, urmat de litera "M". Acesta indica numarul de luni in care ar trebui sa fie folosit produsul, dupa deschiderea initiala.

TESTAREA PRODUSELOR

Inainte de a distribui un produs pe piata ne asiguram ca acesta este sigur pentru uzul uman si pentru mediu si de asemenea, ca acesta este in conformitate cu toate legile, regulile si reglementarile.

DISPOZITII FINALE:

Fiind de acord cu termenii de utilizare al magazinul online Maju.ro clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea site-ului in aceste conditii.